Μια μαγική πανσέληνος στους Ιχθείς

Μια υπέροχη, απελευθερωτική, θεραπευτική και λυτρωτική πανσέληνος στην 29η των Ιχθύων ολοκληρώνεται την Τρίτη στις 21 Σεπτεμβρίου!

Αφέσου στη ροή του ρυθμού, του νερού και της αγάπης, άστη να σε σαγηνέψει, να σε παρασύρει πέρα από το όριο του εγώ, πέρα από το φόβο του μυαλού, πέρα από αυτά που νομίζεις.

Νιώσε την απεραντοσύνη της ύπαρξης σου, άσε το φως να σε διαπεράσει σαν πρίσμα, όλα τα χρώματα είναι το ίδιο φως. Όλα είναι ένας κοσμικός χορός, είναι κίνηση, είναι ροή και ρυθμός, τα πάνω και τα κάτω είναι κύματα στον ίδιο ωκεανό.

Σταμάτα για λίγο να κρίνεις, να κατακρίνεις, να συγκρίνεις, να υπολογίζεις, να ελέχχεις ή να φοβάσαι.

Μην είσαι μικρόψυχος και μίζερος, άσε το φως να επεκταθεί μέσα από την καρδιά, χόρεψε, τραγούδησε, συγχώρεσε, ύμνησε την ίδια τη ζωή και εκείνη θα στο ανταποδώσει!

Όλα είναι ποίηση, δόνηση και χορός και έμπνευση, όλα είναι ένα καλειδοσκόπιο, ένα παιχνίδι του φωτός. Απελευθερώσου από το παρελθόν, άνοιξε την καρδιά να μπει φως, να απλωθεί μέσα από σένα σε όλα τα χρώματα! Άσε τη φαντασία και τη σοφία να ξεπηδήσει από μέσα σου, όχι από τις σκέψεις, από την ίδια σου τη ψυχή και η αλήθεια θα σου αποκαλυφθεί. Μια άλλη κατανόηση και διαύγεια θα γεννηθεί και θα δεις όλη την εικόνα. Εμπιστέψου αυτήν τη δύναμη!

Καλή και ευλογημένη πανσέληνο για όλους, με Σοφία, Πίστη, Αγάπη και Ελπίδα!

© astrofeggia.com

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: