Πανσέληνος και Νέος Ερμής

Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 7 Ιανουαρίου, 2: 57 το απόγευμα στη 17η του Αιγόκερω, σε τρίγωνο με Ουρανό και Β. Δεσμό Σελήνης και τετράγωνο με Χείρωνα. Ο Άρης στους Διδύμους θα ορθοδρομήσει στις 13 Ιανουαρίου. Ο Ωροσκόπος της συνόδου στη 15η των Διδύμων.

Ξεκινά νέος τετράμηνος κύκλος Ερμή. Θα μας δώσει τη δυνατότητα, ειδικά μετά τις 19 Ιανουρίου, να ξεκαθαρίσουμε πολλά θέματα μέσω της επικοινωνίας ή νέων πληροφοριών, μέσα από συζητήσεις με άτομα που μοιραζόμαστε κοινές αντιλήψεις. Αυτό προϋποθέτει να έχουμε ανοιχτό μυαλό, πρόθυμοι να ακούσουμε με αντικειμενικότητα και να αλλάξουμε άποψη, αποδεχόμενοι τον υποκειμενισμό των απόψεών μας, σχετικά με μια προηγηθείσα εμπειρία.

Ο Ουρανός μας ζητά να σκεφτούμε έξω από τη συνήθη κοινή αντίληψη και τα πρότυπα του παρελθόντος, να δούμε μια ευρύτερη εκδοχή που θα μας δώσει νέα δυνατότητα και προοπτική για να επιλύσουμε διαφορές, ή εκκρεμότητες, να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά ή να βρούμε απαντήσεις σε θέματα που μας απασχόλησαν από τον Οκτώβριο και μετά. Σε συνδυασμό με το Χείρωνα και την Πανσέληνο στο Καρκίνο, μια ψυχολογική και συναισθηματική απελευθέρωση από αναστολές ή ταμπού είναι δυνατή, ώστε να αποκαλυφθεί η γυμνή αλήθεια, κάτω από τη μάσκα του καθωσπρεπισμού ή της κοινωνικής εικόνας. Να βγουν οι αληθινές συναισθηματικές ή φυσικές ανάγκες που έχουν καταπιεστεί, να γίνει υπέρβαση εμποδίων ή περιορισμών και να κατακτηθεί ένας σημαντικός στόχος που έχει τεθεί, μετά από προσεχτική προετοιμασία και στρατηγική.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: