Ο Άρης περνά στους Διδύμους. Τα πάντα (κυκλοφο)ρεί!

Άρης: ο πυροδότης, η δράση, ο θυμός, η παρόρμηση, η ενστικτώδης επιθυμία, η ένταση και η επιθετικότητα, το πάθος, το σεξ, αλλά και η ανάγκη για ελευθερία.

Δίδυμοι: ζώδιο του αέρα, μεταβλητό. Ζώδιο του Ερμή, του νευρικού συστήματος, της λογικής, του εμπορίου, της κίνησης, των ΜΜΕ, της διαμαρτυρίας, της πνευματικής περιέργειας, της μάθησης, των παιδιών, της καθημερινότητας.

Λατρεύει την επικοινωνία, την αναμετάδοη πληροφοριών, τη μετακίνηση, τα κοντινά ταξίδια, την εναλλαγή, τη ποικιλία, τη διασκέδαση, την αμφισβήτηση, το πλουραλισμό, τη σάτιρα και την επιχειρηματολογία.

Βαριέται αφόρητα τη μονοτονία και τη ρουτίνα και δεν αντέχει το δογματισμό και τη βλακεία! Μπορεί να αλλάξει άποψη αν του αποδείξεις με επιχειρήματα την δική σου εκδοχή, αλλά σιχαίνεται να του την επιβάλλεις και να υποτιμάς τη νοημοσύνη του! Ο συνδυασμός αυτών των δύο, μόνο με λοκντάουν δεν συβάζεται!!!!

Πως θα εκτονωθεί αυτός ο Άρης;

Ένας τρόπος είναι λεκτικά! Ο Άρης εδώ παίρνει τη ντουντούκα και κάνει πολύ φασαρία. Η ανάγκη να ακουστεί και η άλλη άποψη, να βγει ο θυμός και η αγανάκτηση μέσω του λόγου, μέσα από γράψιμο, στα κοινωνικά δίκτυα! Με έντονη ειδησιογραφία και αντιπαραθέσεις. Με πολύ γκρίνια και σαρκασμό. Με καυστική σάτιρα, ευρηματικότητα, αντίλογο, γελοιοποίηση και αποδόμηση της κυβερνητικής γραμμής.

Βέβαια, και με πολύ επιπολαιότητα, γιατί εδώ η είδηση μπορεί να μεταφέρεται αδιάκριτα, χωρίς απαραίτητα να είναι αξιόπιστη, χάριν φασαρίας, γι’ αυτό ας είμαστε προσεκτικοί και ας προφυλάξουμε το μυαλό μας από την νοητική υπερδιέγερση.

Αλλά, είναι πολύ δύσκολο με αυτόν τον Άρη, να μην υπάρξει και σωματική μετακίνηση! Γιατί η υπερένταση θα είναι έντονη και τα νεύρα κρόσια! Και μάλλον στην πράξη, αυτό το λοκντάουν θα αποδειχθεί μια ακόμα αποτυχία.

Ο Άρης σε αυτή τη θέση θα εναρμονιστεί με το ζώδιο του Υδροχόου και θα συντονιστεί με το ομαδικό πνεύμα, τη συλλογική δράση και την ανάγκη για ελευθερία!

  • η είσοδος του Άρη στους Διδύμους, συμπίπτει με τη σύνοδο του Ερμή με το Δία στον Υδροχόο στις 4/3
  • 18-20/3, ο Άρης εναρμονίζεται με τον Κρόνο και το Χείρωνα,
  • 20/3, ο Ήλιος εισέρχεται στο Κριό. Εαρινή ισημερία, νέος κύκλος, νέα αστρολογική χρονιά!
  • 21/3, μπαίνει και η Αφροδίτη στο Κριό και συναντά τον Ήλιο. Το στοιχείο της φωτιάς με το στοιχείο του αέρα! Η σπίθα του πνεύματος και ο άνεμος της αλλαγής.
  • 22-31, ο Άρης ενεργοποιεί με σύνοδο, το Β. Δεσμό Σελήνης, αλλά και το Β. Δεσμό του Ουρανού!

Τα γεγονότα θα τρέξουν με μεγάλη ταχύτητα! Ανατροπές, αναπάντεχες εξελίξεις, αποκαλύψεις σε συνδυασμό με μεγάλη αναταραχή, δίνουν μια δυνατή εξελικτική ώθηση προς το μέλλον. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

© astrofeggia.com

Advertisement

One thought on “Ο Άρης περνά στους Διδύμους. Τα πάντα (κυκλοφο)ρεί!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: