Θερινό Ηλιοστάσιο και έκλειψη ηλίου στον Καρκίνο

Μια Νέα Σελήνη, ταυτόχρονα με το Θερινό Ηλιοστάσιο και σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό Σελήνης είναι ένας πολύ δυναμικός συνδυασμός!
Ένας δυναμικός νέος κύκλος που ξεκινά φέρνοντας μια ευκαιρία για το μέλλον. Ξεκινήστε κάτι που σας φέρνει πιο κοντά στη ψυχή σας, στις εσωτερικές σας ανάγκες. Ακούστε τη ψυχή σας, ακούστε τα σπλάχνα σας, το στομάχι σας, όχι τους άλλους, όχι τα πρέπει των άλλων.


Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο μας καλεί να ψάξουμε μέσα μας, να διευκρινήσουμε τι ακριβώς θέλουμε, να βρούμε τι μας δίνει εσωτερική ηρεμία και πληρότητα, να ξεφορτωθούμε παλιές συνήθειες που επαναλαμβάνουμε από ανασφάλεια και να ακολουθήσουμε αυτό που θρέφει τη ψυχή μας. Να κανακέψουμε τον εαυτό μας και να δούμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες.
Ό,τι ξεκινήσουμε πρέπει να είναι σε αρμονία με αυτές τις ανάγκες. Τότε μόνο μπορούμε να είμαστε απελευθερωτικά δημιουργικοί και να προσφέρουμε με αληθινή αγάπη στους άλλους. Τότε μόνο μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει σε βάθος χρόνου.


Όταν νιώθουμε καλά μέσα μας, γινόμαστε καλύτεροι, πιο συμπονετικοί, λιγότερο επικριτικοί και πιο ανεκτικοί στις ανάγκες των άλλων. Όταν καταπιεζόμαστε γινόμαστε επιθετικοί και τίποτα δεν μπορεί να πάει καλά!
Αυτή η έκλειψη ηλίου μας ανοίγει ένα παράθυρο στο μέλλον, από μας εξαρτάται πώς θα το διαμορφώσουμε.
Ο Άρης, μπαίνοντας σε γωνία 45 μοιρών με τον Ουρανό, σε βαλσαμική φάση, θα περάσει στον Κριό μέχρι την επόμενη πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης και θα μείνει λόγω της αναδρομής του σε αυτό το ζώδιο για έξι μήνες. Ο Άρης εκεί, κυρίαρχος, θα κάνει πολύ δυναμικές όψεις με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα.
Έξι ολόκληροι μήνες σε κλείσιμο κύκλου με τον Ουρανό, μέχρι την επόμενη σύνοδο στις 20/1/21, είναι ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα. Θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε και να απελευθερωθούμε απ’ όλα αυτά που δεν λειτουργούν στη ζωή μας και μας κρατούν δέσμιους πίσω, σ’ ένα παρελθόν που πρέπει να κλείσει.
Ας ανοίξουμε λοιπόν ένα παράθυρο στο μέλλον με εμπιστοσύνη ότι όλα, όσο δύσκολα κι αν δείχνουν, λειτουργούν τελικά για να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο, κάνοντας πράγματα που έχουν ουσία και νόημα, που να είναι σε αρμονία με τη ψυχή μας, την αληθινή μας φύση και για το κοινό καλό!

Καλό καλοκαίρι!

© astrofeggia.com

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: